Kantoorautomatisering en webdevelopment

Bruggen bouwen en bergen verzetten. Dat is het motto bij Media Informatics. Door jarenlange ervaring in applicatie en internetontwikkeling en kantoorautomatisering kunnen wij de wensen van onze klanten vertalen in complete oplossingen. Oplossingen welke zo min mogelijk onderhoud vergen en schaalbaar zijn binnen een organisatie. Meedenken met onze klanten, een goed beeld vormen van wat er binnen een organisatie speelt en de wensen van de toekomstige gebruikers zijn voor ons van even groot belang als de toegepaste technieken. Goede communicatie en een goede kennis van de ontwikkeltools zijn volgens ons de basis voor het op tijd opleveren van een voor de klant bruikbaar produkt. Ook een goede nazorg hoort daarbij.

Zo zijn  wij o.a. gespecialiseerd in databaseapplicaties mbv MS Access. Vaak wordt Excel gebruikt als een soort database. Beter is hiervoor bv MS Access te gebruiken. Heeft u bijvoorbeeld veel data in Excel staan of heeft u geen overzicht meer over uw gegevens, dan bent u toe aan een goede database. Een goed databaseontwerp is van groot belang om problemen in de toekomst te voorkomen. Onervaren ontwikkelaars maken hier nog al eens fouten mee. Dit kan vervelende consequenties hebben voor het goed draaien van uw software. Wij helpen u met het analyseren en normaliseren van de door u gebruikte gegevens. Ook bouwen wij uw windows applicaties met de nieuwste Microsoft technieken zoals MS .Net of met office 365. Graag geven wij u advies omtrent uw kantoorautomatisering.

Media Informatics is tevens expert in Joomla en WordPress. Dit zijn de meest gebruikte CMS systemen. Wilt u een goede beheerbare website, neem contact met ons op voor een offerte. Ook voor onderhoud, virus vrijmaken, aanpassingen en upgraden van uw huidige website kunt u ons benaderen.

Enkele van onze klanten:

 

Muziek Educatie Centrum

Hannibal B.V. 

RABOBank

WP-Handleiding-WordPress-stap-voor-stap-uitgelegd-handleiding-255x300 theme_forest_250x250

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial