Woocommerce WP All Import en Categorien

Voorkomen van het importeren van categorien.

Bij het maken van een affiliate website liep ik tegen een probleem op. Door gebruik te maken van WP All Import Pro kunnen eenvoudig affiliate producten worden geimporteerd in bv woocommerce en dmv cronjobs geautomatiseerd worden ingeladen. In deze website zijn een vast aantal categorien en subcategorien aangemaakt. Idee was bij import catagorien te mappen (zodat de juiste categorien bij de website categorien terecht komen). Helaas wordt door het systeem bij het inladen van niet bestaande categorien deze als nieuwe categorien aangemaakt.

Je kunt voorkomen dat nieuwe categorien worden gemaakt door de volgende code toe te voegen in de code Function Editor (All Import -> Settings):

add_filter( ‘pmxi_single_category’, ‘wpai_pmxi_single_category’, 10, 2 );

function wpai_pmxi_single_category( $term_into, $tx_name ) {
// here we can check if term exists
$term = term_exists( $term_into[‘name’], $tx_name, 0 );
// if term doesn’t exists we can return false, so WP All Import will not create it
if ( empty($term) and !is_wp_error($term) ) {
return false;
// or $term_into[‘name’] = ‘To Draft’;
}
return $term_into;
}

Ernstige Gmail phishing ontdekt!

Wordfence is een goed plugin om je website te beveiligen. Er is zowel een gratis als een premium versie verkrijgbaar. De mensen van Wordfence doen niets anders dan bezig zijn met het monitoren van beveiligings issues. Zo ontdekken zij nog wel eens ernstige phishing mogelijkheden. Lees onderstaand stuk over een gmail phising attack mogelijkheid welke voor veel mensen lastig is te ontdekken.

Het ziet er ongeveer zo uit:

Je denkt ok zal wel van google zijn en komt op de volgende pagina:

GMail data URI phishing sign-in page

Op het moment dat je inlogt is je google account gehackt! Zodra ze toegang tot je account hebben, heeft de aanvaller ook volledige toegang tot al je e-mail en kan deze downloaden. Ook je contacten zijn in gevaar.

Hoe het werkt lees je op de website van wordfence:

Wide Impact: Highly Effective Gmail Phishing Technique Being Exploited

Lease je computer

Nieuw. Lease nu je computer bij Deal24.

 

De IT/ICT technologie groeit enorm snel. Wat gister “nieuw” was is vandaag alweer verouderd. Hoe blijft je als ondernemer bij en ben je zeker van de juiste aanschaf van je apparatuur? Nog maar niet te spreken over de hoge kosten die gepaard gaan met de aanschaf van nieuw apparatuur en de upgrades van je huidige apparatuur, denk aan smartphones, tablets, laptops, computers etc..

Er is nu een oplossing om als bedrijf up to date te blijven zonder hoge investeringen in ICT apparatuur te hoeven doen. De wereld van koop veranderd langzaam aan. Lease bied in deze tijd en maatschappij meer voordelen, dit is ook te zien aan de groeiende lease markt. Deal24.nl geeft de oplossing met zijn unieke ICT leaseconcept.

Waarom leasen bij Deal24.nl?:

• Nieuwste technologie,
• diverse merken,
• GEEN hoge aanschafkosten,
• Onsite reparatie en vervanging,
• 24/7 support, • Gratis bezorging,
• Transparante vaste maandelijkse tarieven,
• Apparatuur upgrade mogelijk.

WordPress database opschonen

technology

Uw database is het hart en ziel van uw WordPress website. Hier worden alle gegevens die nodig zijn om de inhoud weer te geven en uit te voeren opgeslagen en zorgt ervoor dat alless goed functioneerd . Na verloop van tijd  groeit de database met veel extra data die uw site niet meer nodig heeft. Deze  onbenodigde data kan het systeem vertragen en is slecht voor de algemene prestaties van uw site.

tool

Volg de onderstaande eenvoudige stappen om uw WordPress Database op te schonen . Installeer en actieveer de  WP – Sweep plugin Ga naar Tool > Sweep Scroll naar de onderkant van de pagina en druk op de SWEEP ALL-knop. Er zijn een paar andere grote database- optimalisatie tools, maar dit is onze favoriete en is gratis . Let op zorg altijd eerst voor een goede backup van uw website.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial